Mail direct Elektro Enkhuizen
Kantoorruimte - Elektrische installatie
De elektrische installatie vormt een belangrijk onderdeel van uw pand.

Naast verlichting en de wandcontactdozen wordt de elektrische installatie ook gebruikt voor de voeding van machines en de regeling van allerlei apparatuur.

Graag ontwerpen wij, in overleg met u, een veilige en energiezuinige installatie die voldoet aan uw wensen.

Een goed toekomstgericht ontwerp zorgt voor een veilige en betrouwbare installatie met veel gebruikscomfort.

Onze installaties treft u onder andere aan in woningen, winkels, bedrijven, appartementen, horeca, boerderijen, maneges, kantoren, scholen en sporthallen, zorginstellingen verenigingsgebouwen, kerken .

Voor ons is iedere klus even belangrijk: van een defecte beldrukker tot een complexe installatie in een bedrijf met machines: alles krijgt onze volle aandacht en nazorg.


Last van stroomstoring?

STORING! Als u storing heeft staan wij paraat!

U moet er niet bij nadenken dat er door problemen in de elektrotechnische installatie uw hele bedrijf zonder stroom zit. Mocht dit gebeuren dan biedt Elektro Enkhuizen een snelle storingsservice aan.

Sla ons telefoonnummer daarom alvast op in uw telefoonboek want mocht u onverhoopt problemen hebben met bijvoorbeeld de verlichting, de groepenkast, machines of één van uw installaties dan kunt u direct bellen met onze storingsdienst (0228 - 31 26 84) Er komt dan zo snel mogelijk een monteur bij u langs, ook als uw elektra niet door ons is aangelegd.

Onze diensten
voor particulieren en bedrijven
Storing?
Bel direct: 0228 - 31 26 84