Mail direct Elektro Enkhuizen
Storing
STROOMSTORING IN UW ELEKTRICITEITSNETWERK?
Elektro Enkhuizen kan u alles vertellen over hoe u kortsluiting kunt voorkomen. Het ontstaan van een stroomstoring kan verschillende oorzaken hebben. Denk hierbij aan blikseminslag, waterschade, kortsluiting, een oude groepenkast of stoffen bedrading. Ook voor directe spoedhulp bent u bij ons aan het juiste adres. Is uw groepenkast door blikseminslag doorgebrand of heeft ervaart u andere storingen aan de elektra? Neem contact op voor een inspectie aan de complete installatie.

STORINGEN LOKALISEREN EN VERHELPEN
Hoe complexer de installatie, hoe moeilijker de storing te vinden is. Ervaring is hierbij onmisbaar. Daarom vindt u bij ons bedrijf uitsluitend ervaren elektriciens. Kwaliteit is voor ons belangrijk.

Bij een stroomstoring of kortsluiting zorgen wij er dan ook voor dat het probleem niet zal terugkeren. Onze service zal u niet in de steek laten: onze vakmannen gaan niet weg voordat het probleem opgelost is. Desgewenst kunnen we ook contact leggen met uw verzekeraar om te kijken wat er gedekt wordt. Aarzel daarom niet om ons bedrijf in te schakelen, ongeacht het tijdstip van de storing.

Als u last heeft van een stroomstoring of kortsluiting kunt u dag en nacht een beroep doen op onze specialisten. 

Wij begrijpen hoe vervelend elektrische problemen zijn en helpen u dan ook altijd direct.
Onze diensten
voor particulieren en bedrijven
Storing?
Bel direct: 0228 - 31 26 84