Elektro Enkhuizen
Zoekt u een vakbekwame elektricien in de omgeving van Hoorn?  Elektro Enkhuizen is uw elektricien in Hoorn en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw elektra zorgvuldig wordt aangelegd. Daarnaast is uw elektricien er voor het installeren van diverse elektrotechnische installaties en verlichting. Ook kunt u ons inschakelen voor onderhoudscontracten en onze 24/7 storingsdienst ook in Hoorn.


Betrouwbare en ervaren elektricien in Hoorn

Uiteraard kunt u rekenen op een ervaren elektricien in Hoorn. We zorgen ervoor dat we u vlot en vakkundig van dienst kunnen zijn. Onze elektriciens zijn goed op de hoogte van de verschillende elektrische installaties en elektrotechniek in woningen en bedrijven in Hoorn waardoor we u uitstekend kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Wilt u een groep toevoegen in de meterkast, de bedrading vernieuwen of bijvoorbeeld een stopcontact of een lichtschakelaar verplaatsen? In veel gevallen zitten deze niet op de meest ideale plaatsen. Een elektricien in Enkhuizen kan u daar uitstekend mee van dienst zijn om uw wooncomfort flink te vergroten.

Elektro Enkhuizen uw allround elektricien in Hoorn en omgeving!


24-Uurs storingdienst
Wij verhelpen graag op professionele wijze uw storing in Enkhuizen en omgeving. U kunt onze storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen in de week inschakelen. Dus ook ’s nachts, in het weekend en/of  tijdens de feestdagen helpen wij u graag! Wilt u meer informatie over de diensten van uw elektricien in Hoorn of heeft u in verband met een storing direct een elektricien nodig in Hoorn en omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een professionele elektra installateur, bel: 0228 - 31 26 84.


U kunt voor elk Elektra probleem bij ons terecht in omgeving van Hoorn.

Elektro Enkhuizen staat voor kwaliteit, advies, service en goede dienstverlening in de elektrotechniek. Voor elke klus, groot of klein, hebben wij de juiste techniek en materialen. Elektro Enkhuizen heeft jarenlange ervaring met het aanleggen, onderhouden en controleren van elektra. Wij installeren verlichting, groepenkasten, rookmelders, intercomsystemen en elektrotechnische installaties tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Onze elektriciens zijn actief in de omgeving van Hoorn.

Wij verzorgen onder andere de elektra en verlichting voor:

  • De keuken of badkamer
  • Kantoren
  • Bedrijfshallen
  • Woningen
  • Utiliteitsbouw
Laatste updates
Onze diensten
voor particulieren en bedrijven
Storing?
Bel direct: 0228 - 31 26 84


Elektro Enkhuizen is erkend bij: